Briged Al-Qassam

Briged Al-Qassam
Berjuanglah singa Allah!

Tuesday, 8 October 2013

Allah tu sweet kan?

Assalamualaikum..

Subhanallah, sweetnye kekasih Nour ni..
hehe sebenarnya kekasih kita semua ;)

Pernah tak ade sesuatu perkara yang sahabat nak buat benda baik
lepas tu terhalang oleh sesuatu?

Nour ade,
baru tadi ukhti Mai mesej

::Salam..in shaa Allah, esk ade usrah..usrah kita buat kt telok kalong ..kul 5 in shaa Allah..bergabung dgn akhwat kktm..::

Alhamdulillah dapat ramai lagi sahabat fillah ^-^

Pagi esok tuu..
kebetulan kelas kami buat performance untuk `english night` di IPT Nour ;(
Diorang nak buat petang nii sama waktu dengan usrah??

"ya Allah ujian apa ni..Rabbi yassir wala tuassir,Rabbi tammim bi khair"

Alhamdulillah,leader kami nak bwat malam plak...Allah bagi peluang walau masa itu sekejap saja.

Allah tu sweet kan?
Dia nak Nour dekat slalu dgn Dia.
Subhanallah